Новини світу цукор, виробництво, Бразилія, тростина, етанол, переробка
У Бразилії очікується збільшення виробництва цукру 2022/2023 — Job Economia

 

https://www.gardeningknowhow.com/

Центрально-Південна Бразилія повинна переробити більшу кількість цукрової тростини та виробити більше цукру, ніж спочатку очікувалося, через сприятливіші погодні умови та більшу увагу заводів до виробництва цукру.

Про це повідомляє Nasdaq.

Згідно з переглянутими прогнозами, опублікованими консалтинговою компанією Job Economia, в 2022/2023 МР головний цукровий пояс Бразилії переробить 566 млн т цукрової тростини проти 558 млн т, які очікувалися ще в квітні.

Очікується, що виробництво цукру збільшиться до 34,8 млн т із 33,5 млн т, які спостерігалися раніше.

Нещодавні опади на тростинних плантаціях Бразилії покращили перспективи збільшення обсягів виробництва тростини.

Хуліо Маріа Борхес, партнер і директор Job Economia, повідомив, що збільшення прогнозу виробництва цукру також є результатом збільшення обсягів виділення тростини заводами для виробництва цукру.

Він очікує, що заводи виділять 46,1% тростини для виробництва цукру, порівняно з прогнозом у 44,1% у квітні. Борхес сказав, що падіння цін на пальне в Бразилії означає, що заводи заробляють більше грошей, виробляючи цукор, а не етанол.

Зараз Job Economia очікує, що в 2022/2023 МР в Бразилії виробництво етанолу складе 29,1 млрд л проти 30,2 млрд л у квітні. Прогноз експорту цукру збільшився до 25,6 млн т із 24,5 млн т, прогнозованих раніше.

Читайте також:

Бразилія експортує рекордний обсяг етанолу до Європи — S&P Global Platts