Новини світу виробництво, меляса, цукрові буряки, рафінований цукор, дешугаризація, Michigan Sugar
Michigan Sugar збільшує потужності з дешугаризації меляси

 

https://ameblo.jp/

24 серпня компанія Michigan Sugar Co. заявила, що планує інвестувати більше 65 млн дол. у будівництво об’єкта з дешугаризації меляси на заводі з переробки цукрових буряків Monitor Township в окрузі Бей (Флорида). Очікується, що завод щорічно буде виробляти додаткові 80 млн фунтів (40 тис. т) рафінованого цукру з меляси, побічного продукту переробки буряків.

Про це повідомляє foodbusinessnews.

Проєкт, який, як очікується, почнеться восени 2021 року і завершиться через 18-24 місяці та дозволить компанії переробляти 100% виробленої меляси, до 650 т на добу. 

«Ми плануємо виробляти до 80 млн фунтів цукру щорічно, при цьому не збільшуючи посівні площі цукрових буряків, — повідомив Адам Херфорд, голова правління компанії Michigan Sugar Co., — Це означає ще 80 млн фунтів цукру без будь-яких додаткових заходів на фермерських полях із нашим обладнанням, без збільшення обприскування культур для запобігання хвороб та шкідників та без спалювання додаткового палива». 

«Інвестиції в дешугаризацію повністю узгоджуються з метою стимулювання продажів торгової марки Pioneer Sugar компанії Michigan Sugar», — прокоментував Педро Фігероа, віце-президент із продажів та маркетингу компанії Michigan Sugar Co.

Обладнання для дешугаризації, встановлене у 1990-х роках, буде повністю замінено на заводі в Бей-Сіті. До введення в експлуатацію цієї установки меляса продавалася як побічний продукт.

Також буде встановлено додаткове обладнання для пом'якшення сиропу на двох цуркових заводах у штаті Мічиган (Caro та Sebewaing), які ще не мають такого обладнання. Мелясу спочатку потрібно пом’якшити, перш ніж із неї можна вилучати цукор. 

«Простіше кажучи, ми зможемо продавати цукор дорожче, ніж продаємо мелясу, — каже Марк Флегенгеймер, президент і головний виконавчий директор компанії Michigan Sugar Co., — Тобто майже 900 власників-виробників будуть отримувати додатковий річний дохід від 10 до 15 млн дол.». 

Власники-виробники компанії Michigan Sugar Co. щорічно висівають близько 160 тис. акрів (64 749 га) цукрових буряків у 20 округах штатів Мічиган та Онтаріо. Компанія має чотири підприємства з переробки цукрових буряків у Мічигані, виробничий підрозділ у Толедо, штат Огайо, чотири склади та сільськогосподарський дослідницький центр. Компанія може виробляти понад 1,1 млрд фунтів (550 тис. т) цукру щорічно, обслуговуючи всі сегменти цукрозаводської промисловості, включаючи роздрібні торгові марки Pioneer Sugar та Big Chief Sugar.

Читайте також:

У США планують заборонити хлорпірифос