Новини України UFEB, Рада з питань експорту продовольства, Ukrainian Food Expo, виставка
Візьміть участь у першій міжнародній виставці продовольства Ukrainian Food Expo 23-24 листопада

 

Рада з питань експорту продовольства (UFEB) запрошує вас представити свою компанію та її продукцію 23-24 листопада в Києві у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» на виставці Ukrainian Food Expo (сайт виставки ufexpo.com.ua).

Тематика виставки охопить всі напрямки харчового сектору – м’ясну, молочну, кондитерську, олійножирову, овочеву, бакалійну продукцію, напої, соуси, рибопродукти та багато іншого. Експонентами стануть провідні виробники продовольства, напівфабрикатів, органіки та нішевих культур, а також постачальники технологій та обладнання для харчопрому.

Серед відвідувачів виставки – великі торговельні мережі, мережі магазинів формату «біля дому», представники інших сфер роздрібної торгівлі, товарних продовольчих ринків, оптово-роздрібних продовольчих складів та баз, закладів громадського харчування, іноземних закупівельників, а також кінцеві споживачі.

Отримайте беззаперечні переваги участі в Ukrainian Food Expo:

  • безпосередній контакт з різними групами потенційних клієнтів в одному місці протягом двох днів;
  • окремо облаштована зона для бізнеспереговорів дасть можливість комплексно провести переговори з усіма групами бізнес-відвідувачів;
  • візити на виставку більше 30 іноземних делегацій та торговельних місій зекономлять ваш час на пошук іноземних покупців;
  • можливість познайомити кінцевого споживача з вашим брендом під час дегустації та прямого продажу на ярмаркупродажу, що діятиме на виставці.

Робота в бізнес-зоні дасть вам можливість попередньо забронювати час переговорів, домовитися про зустріч з представниками українських та іноземних компаній, що вас цікавлять, й індивідуально підготуватися до зустрічі.

Місія Ukrainian Food Expo - продемонструвати різноманіття українського продовольства вітчизняним та іноземним покупцям, представити новинки ринку та сприяти виходу українського продовольства на нові експортні напрямки.

Реєструйтеся на участь або відвідування виставки вже зараз!

Оксана Березовська
тел .: +380 67 443-24-38
          +380 50 144-86-11
e-mail: ob@ukrainian-food.org

Анастасія Павлюк
тел .: +380 67 470-82-31
e-mail: ak@ukrainian-food.org