Новини України врожайність, цукрові буряки, Укрпроінвест Агро
«Укрпромінвест-Агро» завершила збирання цукрових буряків

 

fr.123rf.com/

Цьогорічний врожай цукрових буряків компанії «Укрпромінвест-Агро» є рекордним.

Про це повідомляється в матеріалі Latifundist.com.

Урожайність цукрових буряків склала 65 т/га з площі 28,4 тис. га. Ці показники врожайності для компанії є історичними максимумами.

«Виробничі досягнення стали логічним результатом послідовного підвищення рівня організації виробництва і виконавської дисципліни, чіткого розподілу обов'язків між функціональними вертикалями — агрономічної, виробничої, інженерної», — пояснив генеральний директор «Укрпромінвест-Агро» Євген Саєнко.

Ще одним серйозним досягненням для компанії в 2018 році стало збільшення обсягів буряка на 50%, який надійшов для переробки на цукрові заводи агрохолдингу. Це відбулося як за рахунок збільшення врожайності власного цукрового буряка, так і завдяки суттєвому розширенню партнерських програм і нарощування обсягів сировини, яка надійшла від сторонніх постачальників цієї культури.

У результаті обсяг переробленого заводами компанії буряка в виробничому 2018/2019 МР складе 2,28 млн т, з яких 480 тис. т — «давальницька» сировина. Таким чином, «Укрпроінвест-Аго» в цьому році встановить ще один рекорд — за обсягом виробленого цукру.

«У 2019 році компанія має намір і далі працювати над підвищенням ефективності (за рахунок скорочення непрямих витрат) і збільшенням продуктивності праці. Якщо в 2018 році земельний банк компанії залишався відносно стабільним — незначний відтік пайовиків компенсувався приходом нових, можливо, що в 2019 році зембанк несуттєво збільшиться в результаті придбання корпоративних прав невеликих агрокомпаній», — додав Євген Саєнко.

Читайте також:

На Вінниччині вже зварили 355 тис. т цукру

«Радехівський цукор» впроваджує американську технологію довготривалого зберігання цукрових буряків