Новини України цукроваріння, сировина, Гнідавський цукровий завод, бурякопункт
Гнідавський цукровий завод почав приймати цукрові буряки на переробку

 

https://www.volynnews.com/

Кожен рік Гнідавського цукрового заводу розпочинається задовго до початку сезону цукроваріння. Одна з передумов успіху підприємства високоякісна сировина, яку завод вирощує разом зі своїми партнерами – сільгоспвиробниками.

Про це повідомила прес-служба підприємства.

На підприємстві розробили власну схему роботи з буряком здавачами, об’єктивно вигідну для підприємства і сільгоспвиробника. Підтримка бурякоздавачів і турбота про врожай сповна винагороджується.

Ще заводовго до старту сезону цукроваріння на Гнідавському цукровому заводі розпочинаються пуско-налагоджувальні роботи аби до старту підійти у «повній бойовій готовності».

«Ми обіцяли, що Гнідавський цукровий завод запуститься вчасно і працюватиме стільки, скільки буде потрібно, аби не пропав жоден буряк, вирощений селянином. Обіцянку виконано і вже сьогодні перші цукрові буряки поступили на бурякопункт, за кілька днів розпочнемо переробку. Протягом останніх років ми значно оновили матеріально-технічну базу, встановили найновіше обладнання, аби продукція дійсно відповідала європейському зразку», – розповів директор підприємства Василь Муха.

Читайте також:

Пуск цукрових заводів 2021/2022 МР (оновлено)

Цукрові заводи Вінниччини зварили майже 20 тис. т цукру

Жданівський цукровий завод розпочав 169-й сезон цукроваріння