Новини України Гнідавський цукровий завод, буряки, прийом
Гнідавський цукровий завод планує переробити близько 400 тис. т буряків

 

https://business.rayon.in.ua/

21 вересня на Гнідавському цукровому заводі стартував сезон 2021 року і перші вантажівки з цукровими буряками вишикувались на пункті прийому. Цього року підприємство планує переробити близько 350-400 тис. т цукрового буряка.

Про це повідомила прес-служба підприємства.

Голова правління Гнідавського цукрового заводу Василь Муха зазначив, що для них вже стало доброю традицією зустрічати перший буряк уросчисто – з привітаннями та подарунками.

«Сезон заготівлі і переробки 2021 року буде непростим, адже значно зросла ціна на газ для підприємств. Та попри всі труднощі Гнідавський цукровий завод запустився вчасно і переробить весь цукровий буряк, як великих сільгоспідприємств-партнерів, так і від одноосібних селянських господарств», – розповів Василь Муха.

Далі десятки вантажівок із «солодким коренем» поїхали на розвантаження і кожен працівник заводу взявся до роботи, адже у кожного тут свої обовязки.

До слова, Гнідавський цукровий завод – одне з найпотужніших підприємств області, яка створило соттні робосих місць, аби влиняни не шукали кращої долі поневіряючись закордоном.

Читайте також:

Цукрові заводи Вінниччини зварили майже 20 тис. т цукру

Жданівський цукровий завод розпочав 169-й сезон цукроваріння