Новини України виробництво, заготівля, цукрові буряки, Гнідавський цукровий завод, Іваничівський цукровий завод, Європацукор, приймання
Цукрові заводи Волині продовжують приймати буряки від населення

 

http://www.dailycamera.com

Цього року на Волині заготівлю і переробку цукрових буряків проводять ПАТ «Гнідавський цукровий завод» та Іваничівський цукровий завод ПП «Європацукор».

Про це повідомляє прес-служба Гнідавського цукрового заводу.

Станом на 12 жовтня 2017 року у всіх категоріях господарств викопали 7,5 тис. га цукрових буряків — 53,2% від загальної посівної площі, викопали 306,0 тис. т буряків. Урожайність становить 400-500 ц/га, а на окремих площах чягає 900 ц/га.

На цукрові заводи та бурякопункти уже вивезли 250,0 тис. т сировини. Виробили 32,4 тис. т цукру.

15 жовтня ПАТ «Гнідавський цукровий завод» розпочав приймання цукрових буряків від населення, нині сезон у розпалі.

На Гнідавському цукровому заводі переконують, що одноосібні селянські господарства в них на особливому напрямку, для них є окремі склади, окрема вага, щоб вони швидко та ефективно могли довести свою продукцію, здати на зберігання, загрузити відразу ж жом та цукор і спокійно поїхати додому.

На цукровому заводі роблять наголос на тому, що без одноосібних господарств їм теж буде важко, адже це 15% цукрового буряка від загальної кількості. Це для заводу не є визначальним критерієм, однак досить важливим внеском у сезон цукроваріння. Гнідавський цукровий завод забезпечує одноосібників високоякісним насінням, сприяє розширенню бурякозбиральних пунктів, де відповідно створюються нові робочі місця. Перспективи Гнідавського цукрового заводу вражають, адже свого часу зі збиткового підприємства він поступово досягає нових європейських стандартів.

Читайте також:

Збирання цукрових буряків виконано на 88%

Пуск цукрових заводів 2018/2019 МР (оновлено)

Виручка цукрового сегменту «Астарти» зменшилася на 38%