Новини України цукор, експорт, Шепетівський цукровий комбінат, якість, Старокостянтинівцукор, міжнародний стандарт, ASPIK GROUP
«A’SPIK GROUP» постачає споживачам продукцію флагманської якості

 

www.colourbox.com/

Упродовж 2018-2019 років «A’SPIK GROUP» реалізував своїм бізнес-партнерам майже 58 тис. т «солодкого» продукту.

Про це повідомила компанія на своїй Фейсбук-сторінці.

Із них на ТОВ «Статянтинівцукор» виробили 31 тис. т, а на ПрАТ «Шепетівський цукровий комбінат» — понад 26 тис. т.

У компанії інформують, що головними покупцями подільського цукру є компанії з Хмельниччини, Центральної та Західної України. Наразі серед промислових споживачів «білого золота» від «A’SPIK GROUP» вирізняються виробники кондитерської продукції та солодких напоїв. Зокрема, переваги співпраці з компанією оцінили такі відомі на теренах України бренди як «Біола» та «Roshen».

Завдяки трейдерам продукція старокостянтинівських та шепетівських цукровиків, що відповідає найвищим міжнародним стандартам якості, потрапляє на полиці вітчизняних магазинів та супермаркетів, а відтак — і до домівок українців.

«Одним із головних завдань нашої компанії є виробництво цукру найвищого європейського ґатунку, аби українці споживали лише якісну продукцію. Саме для цього ми щороку модернізуємо наші виробництва. Зокрема, Старокостянтинівський цукровий завод щорічно проходить міжнародний аудит на відповідність вимогам системи FSSC22000 v4.1. Ця сертифікація гарантує споживачам отримання продукції флагманської якості – повністю безпечного для власного здоров’я цукру, вільного від будь-яких шкідливих домішок, що можуть викликати негативні наслідки для організму на кшталт алергічних реакцій. Більше того, схема FSSC22000 є «вхідним квитком» для нас до найбільших і найпопулярніших міжнародних торгових мереж. Водночас, ПрАТ «Шепетівський цукровий комбінат» впровадив міжнародну систему менеджменту безпечності харчових продуктів ISO 22000», — зазначає заступник директора «A’SPIK GROUP» з економічних питань Дмитро Панчук.

За його словами, оцінили якість «солодкого» продукту з терен Поділля і закордоном, адже протягом останніх двох років «A’SPIK GROUP» експортував цукор до Іспанії, Румунії, Литви, Таджикистану, Узбекистану, Болгарії та Шрі-Ланки.

Читайте також:

Цукрові заводи Тернопільщини виробили більше 146 т цукру

Cygnet завершила збирання цукрових буряків врожаю 2019 року