Новини світу Канада, цукрові буряки, виробники, провінція Альберта, переробники, Rogers Sugar, Taber, ASBG
Виробники цукрових буряків Альберти подовжили контракт із «Rogers Sugar» на 2 роки

 

http://kontrakty.ua

Rogers Sugar Inc. («Корпорація» або «Rogers Sugar») (TSX: RSI) оголошує продовження діючої угоди з Асоціацією виробників цукрового буряка Альберти («ASBG») (Канада) терміном на 2 роки, що охоплює сезони 2019 та 2020 років.

Про це повідомляє Nasdaq.

Заснований в 1950 році, підрозділ Taber є єдиним переробником цукрових буряків у Канаді. Щорічно Taber може виробляти понад 100 тис. т цукру, який споживається на внутрішньому ринку та експортується.

«Lantic Inc. уклала контракт із нашим партнером — ASBG. У сучасному діловому кліматі ми маємо можливість продавати заздалегідь, щоб стратегічно планувати інвестиції у виробництво. Це продовження контракту дає нам впевненість у можливості рухатися вперед», — сказав Ендрю Ллевелін-Джонс, операційний директор Taber, Lantic Inc.

«Ми раді тому, що можемо гарантувати виробникам, переробникам та всім зацікавленим сторонам стабільність та стійкість, яку вони хочуть отримати згідно цього контракту, — заявив Арні Берген-Хененгувен, президент ASBG, — Ми планувати підписати нову угоду раніше, щоб інвестиції надходили як від виробників, так і від переробників».

Читайте також:

У В'єтнамі посівна площа цукрової тростини залишиться стабільною до 2030 року

У Центрально-Південній Бразилії виробництво цукру зменшиться на 17%

У Китаї імпорт цукру досягнув найвищого рівня із січня минулого року