Новини світу угода, лідер, Bayer та Monsanto, продуктивність, врожай, розвиток, Crop Science, J. P. Morgan, інтеграція, сільське господарство
Компанія Bayer завершила придбання Monsanto

 

geneticliteracyproject.org/

7 червня 2018 року компанія Bayer успішно завершила придбання Monsanto.

Про це повідомляє прес-служба компанії Bayer.

Акції американської компанії більше не будуть продаватися на Нью-Йоркській фондовій біржі, оскільки відтепер Bayer є єдиним власником компанії Monsanto. Акціонери компанії Monsanto отримають 128 дол. за одну акцію. Банківський холдинг J. P. Morgan виступив фінансовим партнером Байєр в угоді з купівлі акцій Monsanto.

Відповідно до вимог умовного схвалення Міністерства юстиції США, інтеграція Monsanto в структуру компанії Bayer відбудеться після завершення процесу передачі активів компанії BASF у рамках продажу окремих бізнес напрямків. Очікується, що сам процес інтеграції розпочнеться приблизно через два місяці.

«Сьогодні надзвичайний день для багатьох із нас: для наших клієнтів-аграріїв у всьому світі, котрим ми зможемо допомогти отримати ще більше врожаю, ніж раніше; для наших акціонерів, оскільки ця угода має потенціал для створення значної додаткової вартості; і звичайно, для наших споживачів та загальної спільноти, оскільки зараз ми маємо всі можливості допомогти аграріям світу виробляти корисніші та доступніші продукти харчування більш раціональним способом. Як провідна компанія-новатор у галузі сільського господарства, ми пропонуємо співробітникам у всьому світі привабливі робочі місця та можливості для розвитку, — зазначив Вернер Бауманн, Голова правління компанії Bayer, — Наші цілі сталого розвитку так само важливі для нас, як і фінансові. Будучи одним із лідерів у галузі сільського господарства, ми незмінно виконуємо наші зобов’язання та прагнемо розширювати наш діалог із громадськістю».

«Сьогоднішнє завершення угоди є важливим кроком на шляху до реалізації бачення нової компанії-лідера в галузі сільського господарства, яка підтримуватиме аграріїв у підвищенні продуктивності та стійкого розвитку на користь нашої планети та споживачів, — сказав Хью Грант, колишній Голова правління та Генеральний директор Monsanto, — Я пишаюся тим шляхом, який пройшла наша компанія Monsanto, і з нетерпінням очікую подальшого внеску нової організації у прогресивний розвиток сільського господарства».

Ліам Канден, член Правління компанії Bayer, очолить майбутній об’єднаний підрозділ Crop Science щойно розпочнеться інтеграція. До цього часу компанія Monsanto вестиме свою діяльність незалежно від компанії Bayer.

Читайте також:

У В'єтнамі планується ввести податок на цукровмісні напої

Мін'юст США схвалило угоду Bayer і Monsanto з рядом умов