Новини світу переробка, цукрові буряки, завод, American Crystal Sugar
American Crystal закриває завод із переробки цукрових буряків у Монтані

 

https://kurkul.com/

American Crystal Sugar закриває завод із переробки буряків у Сіднеї, штат Монтана.

Про це повідомляє kfgo.com.

Кооператив, що базується в Мурхеді, заявив, що під час укладання контрактів на посівні площі у 2023 році члени Асоціації виробників цукрових буряків Монтани-Дакоти зазначили, що більше не зацікавлені у вирощуванні буряків для підтримки діяльності Sidney Sugars Incorporated.

У понеділок членів асоціації та всіх працівників бурякоцукрового заводу повідомили, що процедура закриття заводу розпочнеться 14 квітня.

Через постійну недостатню пропозицію цукрових буряків від місцевих виробників, продовжувати майже 100-річний бізнес стало фінансово невигідно. У 1990-х роках контракти на цукрові буряки з місцевими виробниками сягали 45 000 акрів.

«Минулого року було законтрактовано лише 18 400 акрів. За рік до цього – 30 774. З урахуванням лише 19 500 акрів цукрових буряків, які пропонуються в регіоні на майбутню весну, виробництво в Сіднеї просто нерентабельне», – сказав Стів Розено, віце-президент із сільського господарства American Crystal Sugar Company та головний операційний директор Sidney Sugars, Inc.

У грудні завершили переробку врожаю 2022 року, а очисні роботи на заводі триватимуть до квітня. Робота складу триватиме впродовж літа.

Зазвичай на заводі працює 300 працівників. «Співробітники отримають допомогу в пошуку роботи, включаючи можливість приєднатися до інших заводів American Crystal у долині Ред Рівер», — сказав Розено.

У жовтні 2002 року American Crystal Sugar Company придбала завод Holly Sugar Corporation в Imperial Sugar Company і назвала його Sidney Sugars Incorporated.

«До цього моменту у нас було взаємовигідне партнерство, і цукрові буряки були стабільною культурою у сівозміні для регіону, — зазначив Розено. — Фермери Сіднея постійно постачали одні з найякісніших цукрових буряків та отримували одні з найвищих виплат у галузі під час їхньої роботи з American Crystal».

Читайте також:

Tereos продає румунський цукровий бізнес місцевим інвесторам