Новини ближнього зарубіжжя врожайність, цукрові буряки, цукрові заводи, Продімекс, якість
«Продімекс» зібрав майже 4 млн т цукрових буряків

 

www.kunc.org/

Підприємства ГК «Продімекс» завершили збирання цукрового буряка в Воронезькій області.

Про це повідомив заступник генерального директора холдингу Вадим Ериженський, передає «Інтерфакс».

«Всього в ході збирання на площі близько 75 тис. га викопано близько 3,9 млн т цукрового буряка при середній врожайності близько 500 ц/га. Якість коренеплодів — гарна», -— сказав Ериженський.

Він нагадав, що збиральна кампанія 2019 року розпочалася 18 серпня з Кантемирівського і Россошанського районів Воронезької області.

Ериженський додав, що весь зібраний буряк, включаючи сторонніх постачальників, вже доставлено на зберігання і буде перероблятися на заводах «Продімекса» у Воронезькій області до лютого 2020 року.

«Продімекс» — один із провідних виробників цукру в Росії і великий власник земель. За даними компанії, в даний час земельний банк перевищує 800 тис. га у Воронезькій, Білгородській, Курській, Тамбовській і Пензенській областях, Краснодарському і Ставропольському краях, а також в Башкирії.

У Воронезькій області у власності компанії знаходиться вісім цукрових заводів, в тому числі, ВАТ «Елань-Коленовський цукровий завод», ВАТ «Ольховатський цукровий комбінат», ТОВ «Хохольський цукровий комбінат», ТОВ «Ертільський цукор», ТОВ «Перелешинський цукровий комбінат», АТ «Лискисахар», ВАТ «Кристал».

Читайте також:

У Татарстані завершилося збирання цукрових буряків

У Башкирії зібрали рекордний урожай цукрових буряків