Новини ближнього зарубіжжя виробництво, врожайність, модернізація, Татарстан, цукрові буряки, Агросила, виручка
«Агросила» збільшила виручку майже до 34 млрд руб.

 

http://ukrsugar.com/uk

Сезон 2017 року став для холдингу «Агросила» (Татарстан) одним із найуспішніших в усіх напрямках стратегічного розвитку.

Загальний оборот по рослинницькому і м'ясо-молочному напрямку збільшився на 13% — до 7,4 млрд руб., випливає з повідомлення компанії, яке цитує The DairyNews.

«Щорічне збільшення виробничих показників наближає нас до мети увійти до п'ятірки найбільших агрохолдингів Росії. Сезон 2017 року став одним із найбільш успішних як для рослинницького, так і м'ясо-молочного напрямку. Ми збільшили посівні площі агрохолдингу до 221,6 тис. га, що на 30 тис. га більше, ніж у 2016 році, зібрали рекордний урожай цукрових буряків, збільшили середню врожайність до більш ніж 449 ц/га; інвестували понад 2,2 млрд руб. у модернізацію насіннєвого заводу, що дозволило заготовити понад 38 тис. т насіння. У загальній же складності в 2018 році заплановано 1,03 млрд інвестицій, спрямованих на збільшення показників ефективності на всіх етапах і в усіх напрямках», — прокоментувала Світлана Барсукова, генеральний директор АТ «Агросила».

У 2017 році яровими сільськогосподарськими культурами холдинг засіяв більш 171,5 тис. га землі. У 2017 році був зібраний рекордний урожай цукрових буряків — на сільгоспугіддях холдингу було вирощено 1,56 млн т культури, що на 60% більше, ніж у 2016 році. Середня врожайність цурових буряків при цьому досягла 449 ц/га, що є одним із найвищих показників у галузі. 

Читайте також:

Курська область планує виробити не менше 5 млн т цукрових буряків

У Татарстані вироблено 330 тис. т цукру

Ульяновський цукровий завод відзначив 50-річний ювілей